10 ting du bør have i bilen på din Roadtrip i USA

10 ting du bør have i bilen på din Roadtrip i USA

1.  PAS

Skulle du blive stoppet af politiet (highway patrol), så skal du forvente at skulle fremvise ID ud over dit kørekort. Det er derfor en god idé at have dit PAS med dig rundt i bilen.

2. Kontanter

Det er ikke nok at have dit kreditkort med. Du kan f.eks. støde på benzintante der ikke tager kreditkort , men kun debit kort, så vi anbefaler altid at have minimum 50 dollars i kontanter. Desuden skal du nogle steder også bruge kontanter til at betale for vej skat (Toll).

3. Kort

Selv om du måske anvender din mobil elelr en GPS til at finde vej fra A-B, anbefales det at have et gammeldags oversigtskort i bilen. Der er flere øde steder i USA der ikke har fuld mobildækning, så her bliver det en udfordring uden at kunne støtte sig op af et kort. Desuden sikrer kortet et godt overblik og du slipper måske for at køre lige forbi noget du måske gerne ville have set.

 

Vi bruger altid “Rand Mcnally Road Atlas Large Scale  Walmart” som kun kan købes i Walmart og koster under 15 $, og alle Walmart butikker er med på kortet. Det indeholder oversigtskort over alle stater i USA og anvendeligt til roadtrips. Sørg for du har et forholdsvis nyt kort, hvis du påregner at anvende det i metropoler.

4. Plastikposer til affald

Du vil blive overrasket over hvor meget affald man kan samle sig på turen. Det er derfor praktisk at have plastikposer med i bilen. Du kan blot gemme de poser du får fra indkøb – i mange supermarkeder får man smidt dem i nakken i rigelige mængder og med tanke på miljøet er det rart at genbruge disse.. Husk at i Californieren koster plasticposer penge, ligesom de efterhånden også ofte gør i Danmark.

5. Kamera

Husk at have dit kamera inde i bilen, så du kan stoppe og tage billeder uden at skulle om i bagagerummet.

6. Tæppe

På en Roadtrip kører man ofte mange kilometer hver dag, så det er en god ide at havde en tæppe med så dem på bagsædet kan få en lille lur. Dette er især vigtigt hvis du har yngre børn med.. Tæppet kan også anvendes til at skjule et evt. kamera du har liggende i bilen, når du lige skal ind på en tankstation eller lignende. Vi plejer at tage et tæppe med hjemmefra i håndbagagen, så der også er et tæppe til ungerne under flyrejsen til USA.

7. Køletaske

Er der plads, så anbefales det at have en køletaske inde i bilen, alternativt i bagagerummet. Dette er et must, hvis du rejser mens det er varmt – der kan blive meget varmt mange steder i USA. desuden er det rart at have lidt spiseligt, der kan holde sig køligt i køletasken, som frugt, gulerodsstave, små youghurter eller hvad man lyster. Afstandene er lange i USA, så især med børn anbefales det altid at have et måltid i bilen.

8. Snacks

Undgå at køre på tom mave. Pak snack’s som frugt, kiks,  noget at drikke med mere. Og vær sikker på du kan klare nogle timer med mad og væske, hvis bilen skulle punktere eller lignende.

9. Vand

Husk aldrig at løbe tør for drikkevarer.

10. Musik eller E-bog

Husk at havde noget musik eller lignende med, for når du er langt ude i ørkenen, er det ikke sikkert du kan fange nogle radiostationer. Der er som udgangspunkt  CD-afspiller i alle udlejningsbiler.