Internet på farten USA

 Internet på farten USA

Campingpladser:

De fleste campingpladser har WIFI, dog ikke i State Parks og i Nationalparker, På nogle campingpladser skal du bruge kode for at logge på. Bemærk det er ulovligt at logge på et netværk, som du ikke har lov til i USA, også selv om der ikke er kode på.

Restauranter

Mange fastfood kæder har gratis internet, mange af dem uden kode, så har du behov for lige at tjekke mail så sving forbi MCdondals eller et anden burger joint

På hoteller

De fleste hoteller har WIFI, nogle har uden kode, et par enkelte hoteller han kun internet via kabel. Bemærk du på nogle få hoteller skal betale ekstra for internet, dette er især de dyre hoteller.

Mobilt internet

Vælger du at tage din mobil med, kan det blive en dyr fornøjelse at gå på nettet via denne uden WIFI-tilgang. Der er ingen regler om hvad data må koste, ej heller et loft på, som når du rejser i EU, så kontroller med dit telefonselskab hvad prisen er pr. MB.

Har du mobilabonnement hos 3, med 3Like Home kan du bruge din mobil som var du i Danmark. Du har kun 30 dages opsigelse på et abonnement hos 3, så det er en billig og let løsning at få et nummer fra dem du kan tage med (og dermed opsige det når vel hjemme igen, eller 30 dage før hjemkomst).

Vi har selv prøvet 3 i USA, og må sige at det virker, men du skal ikke forvente mobilnettet er som her hjemme. Du skal nok tænke en 10-20 år tilbage, med udfald, og ikke dækning alle steder, men det er brugbart. Dog er det ikke stabilt nok til f.eks. at streame film på Netflix, men det er jo heller ikke derfor man er i USA :), Facebook, facetime, google maps, pokemon osv havde vi ikke de store problemer med, når der var dækning. Det er selvfølgelig mest på landet dækningen godt kan svinge.

Du kan også vælge at få et nummer i USA, men der skal du dog være meget opmærksom på hvilket net de bruger. Desuden er der mange abonnementer der kræver at du har en adresse i USA, så det er klart lettest at bruge en dansk udbyder, som tilbyder du kan anvende data i USA.