Rejseforsikring

Rejseforsikring i USA

Når du skal til USA skal du huske at havde en rejseforsikring, Hvis du kommer på hospitalet er noget af det første du møder en der beder om dit kredit kort, hvis ikke du har styr på din forsikring.

Vi har foreløbig haft brug for vores 2 gange ved sygdom, hos vores børn, småting, men alligevel, havde det været meget dyrere ikke at havde haft den, den ene gang havde vores datter influenza A med meget høj feber, og ikke nok med hospital regning blev betalt, men vi fik og erstatning for ødelagt ferie dage.

Du ikke er dækket af hverken der gule eller det blå kort, så skulle du blive syg eller komme til skade, skal du selv betale, for læge og hospitalsophold, og en tur på hospitalet kan være en dyr fornyelse i USA.

Eksempelvis kan et brækket ben koste dig omkring 2500$ (ca 16000 kr), og du skal betale før de går i gang med at kigge på dig…

Der er mange forskellige selskaber hvor du kan få en rejseforsikring, og mange har en Års Rejseforsikring, som dækker hele året, har i en års rejseforsikring skal i kontrollere:

Dækker vores rejseforsikring i USA? Mange Års rejseforsikring, dækker kun i Europa, medmindre du har til købt “hele verden”

Gælder den for hele vores tur i USA? Mange års forsikringer gælder kun ture under 30 dage, og man skal købe tillæg hvis man skal være væk over 30 dage.

rejseforsikring

 

Priser på rejseforsikring til USA

Vi har kigget på priserne og en enkel rejse (30 dage til USA) kostede 760 kr imens en års rejseforsikring koster 655 kr (med lov til at rejse i 31 dage pr rejse), disse priser er taget fra Allianz hjemmeside i 2016 (bemærk priserne kan ændre sig).

Og husk kommer du til skade, eller er din bagage forsinket, hjælper din forsikring, vi anbefaler aldrig at du tager til USA uden.